Відгуки допомагають визначитися з вибором звідки замовити доставку їжі. Також на нашому сайті з них вибудовується рейтинги закладів. Тому важливо, щоб відгуки були інформативними, правдивими і їх було багато. Для цього ми виробили правила:

1. Відгук повинен бути корисний. Якщо у відгуку немає ніякої корисної інформації, то і витрачати час на нього немає сенсу. Розкажіть про смак їжі, часу виконання замовлення на доставку, якість обслуговування кур'єром, зручність сервісу, виниклі проблеми, про свої пропозиції. Бажано прикріпіть фото, щоб інші переконалися в реальності Ваших слів.

Якщо адміністрацією сайту буде встановлено, що відгук написано без замовлення через наш сервіс, він може бути видалений. Неправдиві відгуки також будуть видалятися. Для рішення проблем, повідомляйте номер заказу та ваш телефон. 

2. Не вітаються публікації непотрібних, малоінформативних відгуків, або які містять безліч помилок, непотрібних коментарів ( "+1", "Спасибі", і т.п.). Заборонено розміщення зовнішніх посилань, рекламних матеріалів, ненормативної лексики, і всього, що порушує закони України.

Дякуємо Вам за розуміння.