Новости
На нашем сайте вы можете заказать доставку еды, оформить заказ на самовывоз или забронировать столик в лучших заведениях Славянска. Мы уже сотрудничаем с:
Доставка їжі в Олександрії: Як команда MixFood змінює гастрономічний ландшафт нашого з Вами міста
У сучасному світі, де кожна хвилина на рахунку, доставка їжі стає невід'ємною частиною життя багатьох міст. Олександрія не є винятком. Тут молода команда однодумців, що об'єднала свої зусилля в рамках служби доставки MixFood, активно розвиває цей напрямок, пропонуючи жителям нові можливості для насолоди смачними стравами.
Новини в світі кулінарії: в цьому році зростає популярність локальних продуктів та фермерських ринків.
Багато кухарів та ресторанів почали активно співпрацювати з місцевими виробниками, що не лише підтримує місцеву економіку, але й дозволяє готувати страви зі свіжих і натуральних інгредієнтів.
Цей тренд сприяє також збереженню традиційних рецептів і відродженню стародавніх культурних практик приготування їжі. Кулінарні фестивалі, присвячені місцевій кухні, стають все популярнішими, що дозволяє відвідувачам дізнатися більше про регіональні особливості гастрономії.
Новини в світі кулінарії: в цьому році зростає популярність локальних продуктів та фермерських ринків.
Багато кухарів та ресторанів почали активно співпрацювати з місцевими виробниками, що не лише підтримує місцеву економіку, але й дозволяє готувати страви зі свіжих і натуральних інгредієнтів.
Цей тренд сприяє також збереженню традиційних рецептів і відродженню стародавніх культурних практик приготування їжі. Кулінарні фестивалі, присвячені місцевій кухні, стають все популярнішими, що дозволяє відвідувачам дізнатися більше про регіональні особливості гастрономії.
Нутриціологи рекомендують зберігати гарбуз у сухому та темному місці. При цьому термін зберігання плода за кімнатної температури не повинен перевищувати 2-3 місяці. Якщо встановити температуру зберігання 5-9 градусів і вологість не вище 60-70 відсотків, гарбуз зможе пролежати дуже довго — до 6-9 місяців.
Нутриціологи рекомендують зберігати гарбуз у сухому та темному місці. При цьому термін зберігання плода за кімнатної температури не повинен перевищувати 2-3 місяці. Якщо встановити температуру зберігання 5-9 градусів і вологість не вище 60-70 відсотків, гарбуз зможе пролежати дуже довго — до 6-9 місяців.
Розрізаний овоч можна протримати у холодильнику не більше тижня. Порізаний на шматочки гарбуз можна тримати в морозилці, зазначили експерти.
Крім того, фахівці рекомендують купувати лише стиглий гарбуз. Дозрілий плід виділяється щільною поверхнею без сильних ушкоджень і з сухим хвостиком. При цьому колір шкірки ролі не відіграє.
Також нутриціологи радять купувати плід цілком та звертати увагу на розмір. Наприклад, мускатний гарбуз зазвичай невеликий і найчастіше має грушоподібну форму, столовий — круглий, середніх розмірів, а кормовий — найбільший.