Нутриціологи рекомендують зберігати гарбуз у сухому та темному місці. При цьому термін зберігання плода за кімнатної температури не повинен перевищувати 2-3 місяці. Якщо встановити температуру зберігання 5-9 градусів і вологість не вище 60-70 відсотків, гарбуз зможе пролежати дуже довго — до 6-9 місяців.
Розрізаний овоч можна протримати у холодильнику не більше тижня. Порізаний на шматочки гарбуз можна тримати в морозилці, зазначили експерти.
Крім того, фахівці рекомендують купувати лише стиглий гарбуз. Дозрілий плід виділяється щільною поверхнею без сильних ушкоджень і з сухим хвостиком. При цьому колір шкірки ролі не відіграє.
Також нутриціологи радять купувати плід цілком та звертати увагу на розмір. Наприклад, мускатний гарбуз зазвичай невеликий і найчастіше має грушоподібну форму, столовий — круглий, середніх розмірів, а кормовий — найбільший.
1. Отзыв должен быть полезен. Если в отзыве нет никакой полезной информации, то и тратить время на него нет смысла. Расскажите о вкусе еды, времени выполнения заказа, качестве обслуживания, удобстве сервиса, возникших проблемах, о своих предложениях. Желательно прикрепите фото, чтобы другие убедились в реальности ваших слов.
Если администрацией сайта будет установлено, что отзыв написан без заказа через наш сервис, он может быть удален.
2. Не приветствуются публикации бесполезных, малоинформативных отзывов, или отзывов, содержащих множество ошибок, бесполезные комментарии ("+1", "Спасибо", и т.п.). Запрещено размещение внешних ссылок, рекламных материалов, ненормативной лексики, и всего, что нарушает законы Украины.
Комментариев пока нет
Оставить отзыв