Нутриціологи рекомендують зберігати гарбуз у сухому та темному місці. При цьому термін зберігання плода за кімнатної температури не повинен перевищувати 2-3 місяці. Якщо встановити температуру зберігання 5-9 градусів і вологість не вище 60-70 відсотків, гарбуз зможе пролежати дуже довго — до 6-9 місяців.
Розрізаний овоч можна протримати у холодильнику не більше тижня. Порізаний на шматочки гарбуз можна тримати в морозилці, зазначили експерти.
Крім того, фахівці рекомендують купувати лише стиглий гарбуз. Дозрілий плід виділяється щільною поверхнею без сильних ушкоджень і з сухим хвостиком. При цьому колір шкірки ролі не відіграє.
Також нутриціологи радять купувати плід цілком та звертати увагу на розмір. Наприклад, мускатний гарбуз зазвичай невеликий і найчастіше має грушоподібну форму, столовий — круглий, середніх розмірів, а кормовий — найбільший.
1. Відгук повинен бути корисний. Якщо у відгуку немає ніякої корисної інформації, то і витрачати час на нього немає сенсу. Розкажіть про смак їжі, час виконання замовлення, якість обслуговування, зручність сервісу, можливі проблеми, про свої пропозиції. Бажано додати фото, щоб інші переконалися в реальності ваших слів.
Якщо адміністрацією сайту буде встановлено, що відгук написано без замовлення через наш сервіс, він може бути видалений.
2. Небажані публікації непотрібних, малоінформативних відгуків, або відгуків, що містять безліч помилок, некорисні коментарі ("+1", "Дякуємо", і т.п.). Заборонено розміщення зовнішніх посилань, рекламних матеріалів, ненормативної лексики, і всього, що порушує закони України.
Коментарів поки немає
Залишити відгук